Vastuskuminauha, eri vastuksia

Suora vastuskuminauha soveltuu monipuoliseen treeniin, lihaskunnon vahvistamiseen, kehonhuoltoon ja liikkuvuusharjoitteluun tai lämmittelyyn. Vastuskuminauhan avulla teet sekä voima- että toiminnallista harjoittelua ja parannat kehon liikkuvuutta.

Kuminauhajumppa treenaa tehokkaasti keskivartalon lihaksia, jalkalihaksia sekä käsivarsia.

(3 tuotearviota)

14.90 

 • Kevyt
 • Keskivahva
 • Vahva
Poista
Tuotetunnus (SKU): VAKU-TB-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kenelle vastuskuminauha sopii?

Kun kaipaat monipuolista liikuntavälinettä, jonka avulla voit hoitaa niin tehotreenin, lämmittelyn kuin liikkuvuusharjoittelunkin, sopii vastuskuminauha sinulle. Vastuskuminauha sopii liikuntaa aloittelevalle tukemaan monipuolista harjoittelua tai jo kokeneemmalle kuntoilijalle tuomaan uusia tuulia lihaskunto- ja liikkuvuustreeniin.

Kun haluat kiinteyttää käsivarsiasi, vahvistaa keskivartaloasi ja parantaa liikkuvuutta, kuminauhajumppa sopii sinulle. Jumppakuminauha sopii mainiosti niin varsinaiseen treeniin kuin lämmittelyynkin.

Vastuskuminauha sopii turvallista, hellävaraista ja rauhallista treeniä kaipaavalle. Lempeiden harjoittelutapojen ansiosta vastuskuminauha sopii myös kuntoutustarpeisiin.

Vastuskuminauha parantaa liikkuvuutta ja lihaskuntoa

Vastuskuminauhan avulla onnistuu sekä lämmittely, liikkuvuusharjoittelu että varsinainen treeni. Jumppakuminauhan avulla aktivoit niin pakara- ja jalkalihaksia kuin käsivarsiakin. Kehität ja kiinteytät keskivartaloasi ja vatsalihaksia. Kuminauhajumpassa tehtävät askellussarjat parantavat myös jalkojen liikkuvuutta ja vahvuuttaa. Näistä syistä vastuskuminauha on kotitreenaajan luottoväline.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg

3 arviota tuotteelle Vastuskuminauha, eri vastuksia

 1. Riitta-Liisa

  Toimitus tuli nopeasti perille lähi kioskille. Ostin keskivahvan ja sen vahvimman nauhan. Näillä on nyt tullut jumpattua. Ei ole valittamista, pelkästään hyyvää sanottavaa.

  Riitta-Liisa
 2. Maija

  Oli vähän vaikea valita, että minkä vahvuisen nauhan otan. Siihen olisi voinut olla selkeämmät ohjeet. Otin tuon keskivahvuisen ja se on ollut kyllä sopiva itselle.

  Minulla on heikot polvet niin ei voi kävellä tai juosta, mutta tällä voi tehdä monelaista vahvistavaa jumppaa.

  Maija
 3. Birgit C.

  Olen ostanut noita Maikki Marjaniemen kursseja ja huomasin, että hän suosittelee teidän tuotteita. Tilasin sitten kaikki kolme näitä kuminauhoja ja myös paketin lenkkinauhoja. Annan täydet arvosanat. Hyviä ovat. Olen joskus ostanut jotain vastaavia ja ne haalistuivat tosi nopeasti. Nämä tuntuvat kestävän paremmin, vaikka en ole vielä kauaa käyttänyt.

  Birgit C.
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *