Piikkimatto

Piikkimatto soveltuu stressin lievitykseen ja uniongelmien helpotukseen. Piikkimaton avulla helpotat kehon lihasjännityksiä. Piikkimatto tehostaa myös verenkirtoa ja kehon hapenottokykyä. Maton terveysvaikutukset perustuvat akupainantaan: akupunktion on todettu tutkimuksissa esimerkiksi lievittävän kipua.

Voit käyttää piikkimattoa päivittäin esimerkiksi 15-30 minuuttia kerrallaan. Kun maton aiheuttama lievä kipu helpottaa ja kroppasi rentoutuu, kehosi alkaa vapauttaa mielihyvähormoni endorfiinia.

(3 tuotearviota)

29.90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PIMA-TB-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kenelle piikkimatto sopii?

Piikkimatto sopii sinulle, jos tunnet olosi stressaantuneeksi ja väsyneeksi, sinulla on kiputiloja, lihasjännityksiä tai uniongelmia. Voit saada apua myös heikkoon ääreisverenkiertoon, sillä maton käyttäminen tehostaa sitä. Mikäli kaipaat rentoutumista sekä helpotusta stressin aiheuttamaan jännitykseen, voit hyötyä piikkimatolla makaamisesta ja sen positiivisista vaikutuksista kehoon ja hormonituotantoon.

Piikkimatto lievittää stressin oireita

Piikkimaton vaikutukset ovat akupunktion kaltaisia: kehoosi vapautuu mielihyvähormoni endorfiinia ja se voi tehostaa ääreisverenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Siksi piikkimaton käyttämisen jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä.

Pelkästään piikkimatolla makaaminen ja rauhoittuminen voi tuoda positiivisia vaikutuksia terveydelle, puhumattakaan akupainannan tuomista terveyshyödyistä ja hyvästä olosta. Kehoon vapautuva endorfiini voi lievittää stressiä, helpottaa ahdistusta ja tuottaa mielihyvää.

Lisätiedot

Mitat 70 × 43 × 2 cm (senttimetri)

3 arviota tuotteelle Piikkimatto

 1. Kaija

  Ollut hankala rauhoittua nukkumaan ja hermosto on ollut ylivirittyneessä tilassa. Jalkoja ja alaselkää särkee, jalat ovat levottomat. Tällä kun makoilee 10-15 minuuttia ennen nukkumaanmenoa, niin on kyllä selvästi lyhentänyt nukahtamisaikaa. Suosittelen makoilun jälkeen myös kupillista kamomillateetä

  Kaija
 2. Hannu

  On hyvö

  Hannu
 3. Sari

  Laadukas ja hyvä piikkimatto

  Sari
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.