Nordic Flow Vastuskuminauhat

Suora vastuskuminauha soveltuu monipuoliseen treeniin, lihaskunnon vahvistamiseen, kehonhuoltoon ja liikkuvuusharjoitteluun tai lämmittelyyn. Vastuskuminauhan avulla teet sekä voima- että toiminnallista harjoittelua ja parannat kehon liikkuvuutta.

Kuminauhajumppa treenaa tehokkaasti keskivartalon lihaksia, jalkalihaksia sekä käsivarsia.

14.90 

Tuotetunnus (SKU): VAKU-AB-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kenelle vastuskuminauha sopii?

Kun kaipaat monipuolista liikuntavälinettä, jonka avulla voit hoitaa niin tehotreenin, lämmittelyn kuin liikkuvuusharjoittelunkin, sopii vastuskuminauha sinulle. Vastuskuminauha sopii liikuntaa aloittelevalle tukemaan monipuolista harjoittelua tai jo kokeneemmalle kuntoilijalle tuomaan uusia tuulia lihaskunto- ja liikkuvuustreeniin.

Kun haluat kiinteyttää käsivarsiasi, vahvistaa keskivartaloasi ja parantaa liikkuvuutta, kuminauhajumppa sopii sinulle. Jumppakuminauha sopii mainiosti niin varsinaiseen treeniin kuin lämmittelyynkin.

Vastuskuminauha sopii turvallista, hellävaraista ja rauhallista treeniä kaipaavalle. Lempeiden harjoittelutapojen ansiosta vastuskuminauha sopii myös kuntoutustarpeisiin.

Vastuskuminauha parantaa liikkuvuutta ja lihaskuntoa

Vastuskuminauhan avulla onnistuu sekä lämmittely, liikkuvuusharjoittelu että varsinainen treeni. Jumppakuminauhan avulla aktivoit niin pakara- ja jalkalihaksia kuin käsivarsiakin. Kehität ja kiinteytät keskivartaloasi ja vatsalihaksia. Kuminauhajumpassa tehtävät askellussarjat parantavat myös jalkojen liikkuvuutta ja vahvuuttaa. Näistä syistä vastuskuminauha on kotitreenaajan luottoväline.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg (kilogramma)
Jäykkyys

Kevyt, Keskivahva, Vahva

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nordic Flow Vastuskuminauhat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.