Lyhyt lenkkivastuskuminauha, 5kpl

Vastuskuminauha (lenkki) on monipuolinen liikuntaväline, jonka avulla voit treenata lihaskuntoasi tai saada uusia tapoja lämmittelyyn ja palautumiseen. Vastuskuminauha soveltuu voima- ja toiminnalliseen harjoitteluun sekä parantamaan kehon liikkuvuutta.

Kuminauhajumppa kiinteyttää ja vahvistaa käsivarsia, keskivartaloa ja jalkoja. Jumppakuminauha sopii mainiosti niin varsinaiseen treeniin kuin lämmittelyynkin. Siksi vastuskuminauha onkin mainio luottoväline kotitreenaajalle.

19.90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LEKU-AB-5 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Vastuskuminauha (lenkki) tehokkaaseen kuminauhajumppaan

Lenkin mallinen vastuskuminauha on monipuolinen liikuntaväline. Kuminauhajumppa treenata lihaskuntoasi ja saat uusia tapoja lämmittelyyn ja palautumiseen. Kuminauhajumppa soveltuu voima- ja toiminnalliseen harjoitteluun sekä parantamaan kehon liikkuvuutta.

Vastuskuminauhan avulla kiinteytät ja vahvistat käsivarsia, keskivartaloa ja jalkoja. Nauha sopii mainiosti niin varsinaiseen treeniin kuin lämmittelyynkin. Siksi vastuskuminauha onkin mainio luottoväline kotitreenaajalle.

Kenelle kuminauhajumppa sopii?

Vastuskuminauha ja kuminauhajumppa sopii sinulle, jos haluat parantaa lihaskuntoasi ja liikkuvuutta turvallisesti ja hellävaraisesti. Jos kaipaat kotiisi treenivälinettä, jonka avulla onnistuu niin kehonhuolto kuin treenikin, jumppakuminauha sopii sinulle. Jos haluat kiinteyttää käsivarsia, treenata vatsalihaksia ja keskivartaloa ja parantaa jalkojen liikkuvuutta, vastuskuminauha on hyvä valinta sinulle.

Vastuskuminauhan avulla teet lempeää treeniä, jossa vammojen riskit ovat pienet. Siksi kuminauhajumppa sopii myös kuntoutustarpeisiin.

Vastuskuminauha: tehotreeniä ja lempeää lämmittelyä

Jumppakuminauha aktivoi keskivartaloa, yläkroppaa sekä pakara- ja jalkalihaksia. Vastuskuminauhan avulla onnistuu sekä lämmittely että varsinainen treeni. Jumppakuminauhalla tehtävät liikkeet ovat oiva tapa kehittää ja kiinteyttää keskivartaloa ja vatsalihaksia. Treenaat tehokkaasti pakaralihaksia ja paranna jalkojen liikkuvuutta esimerkiksi erilaisilla askellussarjoilla.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyhyt lenkkivastuskuminauha, 5kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.