Lenkkivastuskuminauha, 3kpl

Vastuskuminauha (lenkki) on monipuolinen liikuntaväline, jonka avulla voit treenata lihaskuntoasi tai saada uusia tapoja lämmittelyyn ja palautumiseen. Vastuskuminauha soveltuu voima- ja toiminnalliseen harjoitteluun sekä parantamaan kehon liikkuvuutta.

Kuminauhajumppa kiinteyttää ja vahvistaa käsivarsia, keskivartaloa ja jalkoja. Jumppakuminauha sopii mainiosti niin varsinaiseen treeniin kuin lämmittelyynkin. Siksi vastuskuminauha onkin mainio luottoväline kotitreenaajalle.

(5 tuotearviota)

14.90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LEKU-TB-LMH Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Vastuskuminauha (lenkki) tehokkaaseen kuminauhajumppaan

Lenkin mallinen vastuskuminauha on monipuolinen liikuntaväline. Kuminauhajumppa treenata lihaskuntoasi ja saat uusia tapoja lämmittelyyn ja palautumiseen. Kuminauhajumppa soveltuu voima- ja toiminnalliseen harjoitteluun sekä parantamaan kehon liikkuvuutta.

Vastuskuminauhan avulla kiinteytät ja vahvistat käsivarsia, keskivartaloa ja jalkoja. Nauha sopii mainiosti niin varsinaiseen treeniin kuin lämmittelyynkin. Siksi vastuskuminauha onkin mainio luottoväline kotitreenaajalle.

Kenelle kuminauhajumppa sopii?

Vastuskuminauha ja kuminauhajumppa sopii sinulle, jos haluat parantaa lihaskuntoasi ja liikkuvuutta turvallisesti ja hellävaraisesti. Jos kaipaat kotiisi treenivälinettä, jonka avulla onnistuu niin kehonhuolto kuin treenikin, jumppakuminauha sopii sinulle. Jos haluat kiinteyttää käsivarsia, treenata vatsalihaksia ja keskivartaloa ja parantaa jalkojen liikkuvuutta, vastuskuminauha on hyvä valinta sinulle.

Vastuskuminauhan avulla teet lempeää treeniä, jossa vammojen riskit ovat pienet. Siksi kuminauhajumppa sopii myös kuntoutustarpeisiin.

Vastuskuminauha: tehotreeniä ja lempeää lämmittelyä

Jumppakuminauha aktivoi keskivartaloa, yläkroppaa sekä pakara- ja jalkalihaksia. Vastuskuminauhan avulla onnistuu sekä lämmittely että varsinainen treeni. Jumppakuminauhalla tehtävät liikkeet ovat oiva tapa kehittää ja kiinteyttää keskivartaloa ja vatsalihaksia. Treenaat tehokkaasti pakaralihaksia ja paranna jalkojen liikkuvuutta esimerkiksi erilaisilla askellussarjoilla.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg

5 arviota tuotteelle Lenkkivastuskuminauha, 3kpl

 1. ilona

  Hyviä tuotteita. Nopea toimitus. Kiva, että oli kolme samassa paketissa. Olen tykännyt ja tilaan teiltä toistekin.

  ilona
 2. Anni Laine

  Tuotteet olivat hyviä. Tilauksessa kesti pidempään kuin luulin.

  Anni Laine
 3. Mirkku

  Nää kuminauhat on mun uus lemppari treeniväline. En oo päässyt salille pitkään aikaan niin nämä ovat kyllä olleet pelastus. Täydet viisi tähteä näille ja teille!

  Mirkku
 4. Cecilia

  En voi sanoa mitään muuta kuin hyvää teistä. Tuotteet hyviä ja toimitus oli selkeä. Sain rahoille vastinetta.

  Cecilia
 5. Arja L

  Tosi hyvä tuotteet. Kiitos nopeasta toimituksesta myös! Näin Maikki valmentajan facebookissa nämä kuminauhat ja päätin tilata ne itselleni. Ostin myös ne suorat nauhat. Näillä saan treenailtua kotona.

  Arja L
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *