Ale!

Lasten painopeitto, mikrokuitu – Säästä yli 25%

Painopeitto lapselle takaa paremman unenlaadun, jonka ansiosta lapsi nukkuu paremmin ja herää virkeämpänä.

Peiton aiheuttama paine ja hieronnan kaltainen olotila lisäävät mielihyvän tunnetta kehossa ja auttavat lasta rauhoittumaan ja rentoutumaan nopeammin. Peiton alla olo on kuin jatkuvassa, mukavassa halauksessa.

Painopeitto on ekologinen, myrkytön, hajuton ja hypoallergeeninen.

Ostin 3kg peiton lapselleni, kun hänellä on ollut vaikeuksia rauhoittua nukkumaan. Pyöriminen ennen nukahtamista on vähentynyt selvästi ja nukahtamisaikakin lyhentynyt. Lapsikin tykkää peitosta kovasti 🙂” – Milla V.

(3 tuotearviota)

39.90 49.90 

Tuotetunnus (SKU): PAPE-IP-LAMK Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Painopeitto lapselle

Painopeitto lapselle takaa paremman unenlaadun, jonka ansiosta lapsi nukkuu paremmin ja herää virkeämpänä. Sen avulla stressi lievittyy ja lapsi palautuu paremmin arjen rasituksista.

Painopeiton aiheuttama paine ja hieronnan kaltainen olotila lisäävät mielihyvän tunnetta kehossa ja auttavat lasta rauhoittumaan ja rentoutumaan nopeammin. Peiton alla olo on kuin jatkuvassa, mukavassa halauksessa.

Painopeitto lapselle: kenelle se sopii?

Painopeitto sopii lapselle, jos hänellä on vaikeuksia rentoutua ja rauhoittua nukkumaan. Jos lapsi kokee olonsa väsyneeksi ja stressaantuneeksi, voi painopeitto auttaa tekemään lepohetkistä laadukkaampia ja lieventämään stressin oireita.

Vaikka lapsella ei olisikaan univaikeuksia, voi hän saada hyötyä painopeiton rentouttavasta vaikutuksesta. Painopeitto auttaa lasta pysähtymään ja keskittymään lepoon ja rentoutumiseen.

Miten valita sopivan kokoinen painopeitto?

Peiton painon tulisi olla n. 8-12% lapsen painosta.

On erittäin tärkeää, että pienikin käyttäjä pääsee itse pois peiton alta.

Jos lapsella hengitys- tai verenkiertoelinten sairauksia tai murtumia tai osteoporoosia, painopeittoa ei suositella käytettäväksi.

Tutkitusti parempaa unta painopeiton avulla

Göteborgin yliopiston tutkimuksen mukaan painopeitto voi auttaa unettomuudesta kärsiviä aikuisia parantamalla heidän unenlaatuaan. Painopeittoa käyttäessä tutkimukseen osallistuneiden yölliset heräilyt vähenivät ja unenlaatu parani.

Painopeiton tuotetiedot

Peiton paino tulee mikrolasihelmistä, jotka ovat täysin myrkyttömiä ja lyijyttömiä. Ne ovat EKO-TEX® sertifioitu.

Peiton sisällä olevat pienemmät lokerot jakavat lasihelmien painon tasaisesti koko peiton alueelle.

Peitto on valmistettu 100% mikrokuitu ja se on OEKO-TEX® 100 Standard sertifioitu. Peiton sisällä on lisäksi mikrolasihelmiä ja polyesterivanua.

Peitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

 • Painot: 3 ja 5 kg
 • Koko: 100x150cm
 • Materiaali: 100% mikrokuitu – OEKO-TEX® 100 Standard sertifioitu
 • Täyte: Mikrolasihelmet – OEKO-TEX® sertifioitu – myrkytön ja lyijytön sekä polyesterivanu.
 • 6-kerrosrakenne
 • Sopii myös allergikoille
 • Vahvat soljet pussilakanan kiinnitykseen
 • 2 vuoden laatutakuu
 • Laadunvalvonta koko valmistusprosessin ajan

Nopea toimitus! Nyt pari viikkoa kokeiltu tän kanssa nukkumista ja lapsi alkaa hiljaa tottumaan ja nukahtaminen on rauhoittunut 🙂 Mukana tuleva pussi on kiva, sillä siinä voi helposti ottaa peiton mukaan esim. mummulaan. – Iida Peltola

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat 44 × 33 × 22 cm (senttimetri)

3 arviota tuotteelle Lasten painopeitto, mikrokuitu – Säästä yli 25%

 1. Iida Peltola

  Nopea toimitus! Nyt pari viikkoa kokeiltu tän kanssa nukkumista ja lapsi alkaa hiljaa tottumaan ja nukahtaminen on rauhoittunut 🙂 Mukana tuleva pussi on kiva, sillä siinä voi helposti ottaa peiton mukaan esim. mummulaan.

  Iida Peltola
 2. Julia

  Nopea toimitus ja peitto tulee mukavassa pussissa. Meillä lapsi on rauhoittunut selvästi ja yöheräilytkin ovat vähentyneet. Suosittelen! 🙂

  Julia
 3. Milla V.

  Ostin 3kg peiton lapselleni, kun hänellä on ollut vaikeuksia rauhoittua nukkumaan. Pyöriminen ennen nukahtamista on vähentynyt selvästi ja nukahtamisaikakin lyhentynyt. Lapsikin tykkää peitosta kovasti 🙂

  Milla V.
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.