Kahvakuula

Kahvakuula on kotitreenaajan luottoväline, jonka avulla treenaat koko kroppaa monipuolisesti. Kahvakuula soveltuu niin lihaskuntoharjoitteluun, toiminnalliseen treeniin kuin sykkeennostotreeniinkin.

Kahvakuulan yksi etu onkin se, että yhden välineen avulla saat tehtyä tehokkaan treenin koko kehollesi. Saat uskomatonta tehoa kotitreeniin, poltat rasvaa ja teet kehostasi kiinteämmän ja vahvemman.

(4 tuotearviota)

54.90 69.90 

Tuotetunnus (SKU): KAKU-IP-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kenelle kahvakuula sopii?

Kahvakuula sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin treenaajalle.

Monipuolisuutensa ansiosta kahvakuulatreeni on mainio tapa aloittaa liikuntaharrastus tai lihaskuntoharjoittelu. Kahvakuula sopii myös urheilijalle, joka haluaa vahvistaa lihaskuntoharjoittelua ja parantaa suorituskykyä.

Kahvakuula sopii sinulle myös, jos haluat polttaa rasvaa ja muokata kehoa kiinteämmäksi.

Kahvakuulan avulla poltat rasvaa ja parannat lihaskuntoa

Kahvakuulan avulla vahvistat koko kehoasi. Treenaat tehokkaasti keskivartaloasi, tasoitat puolieroja lihaskunnossa ja parannat liikkuvuutta ja kehonhallintaa.

Kahvakuulan avulla vahvistat myös nivelten hyvinvointia. Kahvakuulatreeni on oiva tapa polttaa rasvaa, parantaa kestävyyskuntoa ja saada myös tehokasta aerobista treeniä.

Kahdella kahvakuulalla tehoja treeniin

Nordic Flow’n kahvakuulat ovat ergonomisesti muotoiltuja. Yhdelläkin kuulalla pääset mainiosti alkuun, mutta monipuolista treeniä tehdäksesi suosittelemme, että hankit raskaamman kuulan jalkaliikkeille ja kevyemmän kuulan käsiliikkeitä varten.

Näin treenaat kahvakuulalla – 3 tehokasta liikettä, joilla treenaat koko kropan

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Paino

6, 8, 10, 12 , 16

4 arviota tuotteelle Kahvakuula

 1. Riikka

  Tilaus tuli perille! Kiitos.

  Tilasin kaksi kuulaa. Ovat sellaisia kuin kuvissa. Hyvä homma. Sain myös vastuskuminauhat ja jumppamaton. Näillä sitten pärjätään.

  Riikka
 2. Veera

  Tilasin 8 ja 10 kilon kuulat. Hyviä ovat. Toimitus tuli sutjakasti.

  Olisi pitänyt tilata kotiin kuljetuksella. Kuulat tosiaan painavat, enkä sitä jostain syystä älynnyt kun lähdin niitä hakemaan postista.

  Veera
 3. Asta

  Kiitos kuulista! Kaikki sujui hyvin. Tilaaminen selkeää, tuotteet sellaisia kuin halusin ja toimituskin oli järkevä. Nyt pitää opetella vielä eri liikkeitä näiden kanssa!

  Asta
 4. Elina

  Kahvakuulat on mun suosikki välineet treenata kotona. Nyt kun on ollut pakko treenailla kotona (salille ei pääse) niin päätin ostaa pari kuulaa lisää.

  Pidän tästä kuulamallista. Ne littanat ”kuulat” ei tunnu sopivan omaan treeniin. Mulla on nyt kotona 6,8 ja 10 kuulat ja niillä pärjään pitkään.

  Elina
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.