Fascia Duopallo

Faskiapallo on tehokas hierontapallo lihaskireyksien ja kiputilojen helpottamiseen sekä lihaskalvojen avaamiseen. Voit käyttää faskiapalloa silloin, kun haluat hoitaa pieniä lihaksia, joihin isommat hierontarullat eivät pääse pureutumaan. Faskiapallon avulla hoidat helposti syvälläkin olevia kipupisteitä tai lihaskipuja. Laita hierontapallo seinää tai lattia vasten tai paina sitä suoraan jumissa olevaan lihakseen.

Faskia on sidekudosta, joka ympäröi lihasta. Jos faskia ei toimi normaalisti, jää osa lihaksen voimasta käyttämättä. Kireät faskiakalvot aiheuttavat lihaskipuja ja -heikkoutta.

Faskiapallo soveltuu esimerkiksi olkapäiden ja rintalihasten, yläselän, käsien, jalkojen, jalkapohjien sekä niska-hartiaseudun jumitilojen ja kipupisteiden huoltamiseen. Helpotat niska-hartiajumeja tehokkaasti.

Niskan, selän ja muiden lihasten hieronnan lisäksi hierontapallo soveltuu mm. tenniskyynärpään hoitoon. Faskiapallo on oiva apuväline myös rintarangan mobilisointiin ja pitkien selän ojentajalihasten huoltamiseen.

(4 tuotearviota)

19.90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DUPA-IP-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kenelle faskiapallo sopii?

Faskiapallo sopii sinulle, jos kärsit lihasten kivuista tai jumitiloista ja haluat helpotusta tilanteeseen vaivattomasti. Voit hoitaa lihasjumeja itse kotioloissa helposti. Hierontapallo soveltuu mm. niska-hartiaseudun jumien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Pallolla hierominen on helppoa ja hitaalla rullauksella avaat lihaskireyksiä, tehostat verenkiertoa ja rentoutat lihasta.

Pallolla hierominen helpottaa lihaskireyden lisäksi myös faskian, eli lihaksen ympärillä olevan kudoksen huoltamista. Kireät faskiat aiheuttavat myös liikkuvuuden, koordinaation ja kestävyyden heikentymistä.

Faskiapallo helpottaa lihaskireyttä

Faskiapallo eli hierontapallo avaa kireitä lihaksia aiheuttamalla siihen painetta. Lisäksi pallon avulla huollat myös faskioita, eli lihasta ympäröivää kudosta, jonka kireystilat heikentävät liikkuvuutta ja aiheuttavat lihaskipuja.

Hoidat faskiapallon avulla akuutteja kiputiloja ja jumeja. Lisäksi hieromalla kehoa usein voit myös ennaltaehkäistä oireita.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg (kilogramma)
Mitat 25 × 10 × 10 cm (senttimetri)

4 arviota tuotteelle Fascia Duopallo

 1. Minna Kuparinen

  Kiva pyöritellä niskan alla, kun makaa lattialla. Lähtee päivän aikana tulleet niskajumit liikkeelle. Päänsärytkin on vähentynyt

  Minna Kuparinen
  • Nordic Flow:n tiimi

   Kiva kuulla, että kivut ovat helpottaneet 🙂

   Nordic Flow:n tiimi
 2. Maiju M-L

  Hyvä kun hieroo seinää vasten. Jos makaa lattialla, niin sattuu vähän liikaa. Tulee myös kiva pieni jalkatreeni, kun rullailee siten, että pallo on seinää vasten 🙂

  Maiju M-L
  • Nordic Flow:n tiimi

   Mukava kuulla Maiju, että auttaa 🙂

   Nordic Flow:n tiimi
 3. S.

  Vähän iso, muuten hyvä. Saa selän auki

  S.
  • Nordic Flow:n tiimi

   Kiitoksia arviosta! Pienempiä palloja myös tuloillaan 🙂

   Nordic Flow:n tiimi
 4. Rasmus Leppänen

  Hyvä lisä omaan kehonhuoltopakettiin. Duopallolla pääsee moneen sellaiseen paikkaan mihin ei muilla välineillä pääse. Mukava aina myös ”naksauttaa” selkä auki illan päätteeksi. Alkaa veri kiertämään, eikä pääse kertymään pahempia jumeja selkään ja niskaan.

  Rasmus Leppänen
  • Nordic Flow:n tiimi

   Samaa tulee tehtyä täälläkin! Välillä jopa työpäivän aikana 😀

   Nordic Flow:n tiimi
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.