Eteerinen inkivääriöljy

Eteerinen inkivääriöljy

Eteerinen inkivääriöljy tuoksuu mausteiselta ja tuo lämpöä kehoon. Se helpottaa väsymystä ja vilustumisoireita. Ominaisuuksiensa ja tuoksunsa vuoksi inkivääriöljy on erityisen hyvä talviaikana.

Inkivääriöljy on käytetty myös kansanlääketieteessä apuna mm. ruoansulatus- ja vatsavaivoihin, pahoinvointiin ja lihasjännityksiin. Inkivääriöljy tuo lämpimän olon kehoon. Inkivääriöljy voi auttaa vahvistamaan immuniteettia ja elvyttää verenkiertoa.

(2 tuotearviota)

16.90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ÖLJY-PP-IN Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Eteeriset öljyt tuovat kotiin hyvää tuoksua, mutta niistä on myös hyötyjä hyvinvoinnille. Voit käyttää näitä eteerisiä öljyjä diffuuserissa. Valitse tuoksu sen mukaan, mitä vaikutuksia haluat sillä olevan kehoon.

Käytä eteerisiä öljyjä helposti diffuuserissa tai vaikkapa ilmanraikastajassa, jolloin koko huone tuoksuu ihanasti ja levittää hyvää vaikutusta tasaisesti. Voit lisätä eteerisiä öljyjä myös löylyveteen saunassa, jolloin teet saunomisestakin elämyksen.

Eteeriset öljyt ovat jo vuosituhansien ajan tuoneet tuoksua ja olleet käytössä hoidoissa.

Aidot eteeriset öljyt ovat täysin luonnontuotteita. Ne on kerätty yhdessä kasvilajista ja niissä käytetään kasvien lehtiä, varsia, kukkia, hedelmiä, pihkaa, juuria tai muita kasvin osia. Öljyillä voidaan kohottaa, piristää tai rauhoittaa ja rentouttaa mielialaa.

Ne voivat myös lievittää pelkotiloja, ahdistusta ja paniikkia sekä lisätä keskittymiskykyä, muistia sekä antaa itseluottamusta.

Eteeriset öljyt – monia käyttötapoja

Eteeriset öljyt ja diffuuseri: Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin, joka kosteuttaa ilmaa ja levittää aromeja huoneeseen.

Sauna: Lisää 1-3 tippaa löylykauhalliseen vettä.

Suihkepullo: Lisää muutama tippa veteen ja suihkuttele huoneilmaan ja kodin tekstiileihin.

Kylpy: Sekoita 3-5 tippaa saippuaan tai hunajaan ja liuota kylpyveteen.

Tuoksulyhty: Tuoksulyhty levittää eteeristen öljyjen vaikutuksia huoneeseen kynttilän avulla. Lisää veteen noin 3-7 tippaa.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg (kilogramma)

2 arviota tuotteelle Eteerinen inkivääriöljy

  1. Saana

    Ihana tuoksu, tuo lämpimän tunteen. 🙂 Toimii mukavana piristyksenä huoneessa ja avaa hengitysteitä.

    Saana
  2. Sari

    Paras tuoksu!

    Sari
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.